Diensten

Voor alle bewoners van de seniorenZORGwoningen en seniorenappartement Park Beukenhof geldt dat zij gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die zorgcentrum Cederhof biedt. Tevens is het vanzelfsprekend mogelijk om zorg thuis te ontvangen van Thuiszorg Cederhof.

Tevens is het mogelijk u aan te sluiten op de personenalarminstallatie (spreek-luisterverbinding) van zorgcentrum Cederhof, waardoor u – in geval van nood – 24 uur per dag een beroep kan doen op de deskundige noodhulp geboden door verzorgend / verplegend personeel van zorgcentrum Cederhof.

Voor ‘mankementen’ aan de seniorenZORGwoningen en de seniorenservice appartementen heeft de Stichting Wonen voor Ouderen een eigen technische dienst, die u bij problemen van technische aard terzijde kan staan.

Voor informatie over de woningen / inschrijving / wachtlijst etc. kunt u contact opnemen met dhr. E. de Jong, directeur / bestuurder Stichting Ouderenzorg Kapelle, tel. nr. 0113 342710 of [email protected]

Ook sturen wij u graag op uw verzoek een informatiebrochure met daarin alle actuele informatie over onze woningen / appartementen.

Een actueel huurprijzen overzicht van de diverse seniorenZORGwoningen treft u aan bij de woningen onder "Aanbod" op onze site.

Door gebruik te maken van de onderstaande inschrijfformulieren voor de seniorenZORGwoningen en/of de appartementen Park Beukenhof komt u op de wachtlijst voor de woningen / appartementen van uw keuze.

Bijbehorende documenten


Algemeen inschrijfformulier
Inschrijfformulier voor alle seniorenZORGwoningen in Kapelle en Wemeldinge.
Inschrijfformulier Beukenhof
Aanvraag voor plaatsing op de wachtlijst, voor service-appartementen ‘Park Beukenhof’.
Stichtingen
Stichting Wonen voor Ouderen
Cederlaan 9
4421 BZ Kapelle (Plan route)

T: 0113 342710
F: 0113 344174
E: [email protected]