Stichting Zorgcentrum Cederhof

De Stichting Zorgcentrum Cederhof beheert en exploiteert zorgcentrum Cederhof, gelegen aan de Cederlaan 9 te Kapelle. Zorgcentrum Cederhof is een modern zorgcentrum waar zowel verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg alsook thuiszorg wordt geboden. Het in 2008 gerenoveerde gebouw biedt plaats aan 60 cliënten met een verblijfsindicatie. In de verpleegunit treffen we twintig 1-kamer appartementen (24 m2) aan voor cliënten met een verpleegzorg indicatie. Veertig 2-kamer appartementen (48 – 52 m2) bieden plaats aan verzorgingszorg geïndiceerde cliënten.

De verzorging en verpleging is organisatorisch opgesplitst in 5 teams, (1 team verpleegunit, 1 team in het zorgcentrum, 2 teams thuiszorg Kapelle en 1 team thuiszorg Wemeldinge) waardoor de betrokkenheid van de medewerkers bij de cliënten vergroot wordt. Ieder team wordt gecoacht door een teamleider.

Naast het bieden van zorg- en verpleging worden er in het zorgcentrum diverse activiteiten aangeboden en kent het zorgcentrum een restaurant, het ‘Grand Culinair Café Cederhof’ waar cliënten en bezoekers zowel tussen de middag als ‘s-avonds de warme maaltijd kunnen gebruiken of zomaar even kunnen zitten onder bv. het genot van een kopje koffie met gebak.