Diensten

Diverse diensten

Zorgcentrum “Cederhof” biedt zorg- en dienstverlening aan senioren in de eigen woning.
De woning dient gelegen te zijn in de gemeente Kapelle. De zorg kan bestaan uit persoonlijke en / of huishoudelijke verzorging / verpleging en ondersteunende begeleiding.
De zorg wordt afgestemd op de individuele behoefte van de zorgvrager en kan enkelvoudig maar ook in combinatie worden gegeven. Er is sprake van zowel geplande als ongeplande zorg.

Naast de zorgverlening zijn er een aantal diensten te betrekken van het zorgcentrum,te weten: alarmering met professionele alarmopvolging, Tafeltje-dek-je en eten in het restaurant.
Deze diensten zijn voor alle ouderen in de gemeente Kapelle.

Alarmaansluiting

Als u zelfstandig thuis woont, kan het een veilig gevoel geven als u middels een alarmaansluiting direct contact kunt maken met de alarmcentrale van zorgcentrum Cederhof. U krijgt dan rechtstreeks contact met een verzorgende uit Cederhof, waarmee u kunt overleggen. Indien er met u wat is gebeurd en u woont in de nabijheid van het zorgcentrum, komt een verzorgende direct bij u langs om hulp te verlenen en/of verdere hulp te regelen, indien u verder weg woont, regelt een verzorgende iemand die u hulp kan geven.

Maaltijdservice "Tafeltje dek je"

Als zelf koken voor u een te zware opgave vormt vanwege uw leeftijd of vanwege een handicap, dan kunt u gebruik maken van de warme-maaltijd service "Tafeltje dek je"
De maaltijd wordt in speciale maaltijdcassettes rond 12.00 uur bij u thuis bezorgd door vrijwilligers.

Maaltijdservice “Grand Culinair Café Cederhof”

Als dagelijks zelf koken voor u een te zware opgave vormt, maar u in staat bent de warme maaltijd elders te gebruiken biedt de Stichting Ouderenzorg Kapelle u de mogelijkheid tot eten in het restaurant.

De maaltijd wordt in het restaurant van zorgcentrum “Cederhof” tussen 12.00 en 13.30 uur en tussen 17.00 en 18.30 uur geserveerd.
Zonder opgave vooraf kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van het restaurant.
Er is tijdens de maaltijd een gastvrouw aanwezig, die u zal ontvangen.

Kosten

Voor deze dienstverlening is geen indicatiestelling nodig. Alle ouderen van 65+ kunnen er gebruik van maken. De kosten van deze dienstverlening draagt u zelf.

De aanmelding

Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van een van deze diensten dan kunt u telefonisch contact opnemen met Stichting Welzijn Kapelle nr. 0113-343474.

Van deze producten zijn uitgebreide folders beschikbaar.

Deze zorg- en dienstverlening wordt verzorgd door:

Stichting Ouderenzorg Kapelle
Cederlaan 9,
4421 BZ Kapelle

Telefoonnummer 0113-342710
E-mail [email protected]l

Stichtingen
Stichting Zorgcentrum Cederhof
Cederlaan 9
4421 BZ Kapelle (Plan route)

T: 0113 342710
F: 0113 344174
E: [email protected]